Facebook-bogen ramte et hul i markedet

I slutningen af september lancerede jeg min bog om Facebook annoncering. Bogen er skrevet til den udførende person, der allerede er igang med annoncering på verdens største sociale medie, men som tror på, det er muligt at hente et større afkast.

Fra starten af fik jeg trykt 200 eksemplarer. Mere end 100 eksemplarer er nu sendt afsted til købere rundt omkring i landet – selvstændige, marketing-ansvarlige og konsulenter er de primære kundegrupper indtil nu.

Bogen ser ud til at have ramt et hul i markedet.

Der findes meget lidt litteratur om professionel brug af Facebook i Danmark. Der er en række kurser, du har mulighed for at melde dig selv på – men passede undervisningsformen eller datoerne dig ikke, var det småt med gode råd. Facebook-bogen giver mulighed for at lære, når det passer en og vende tilbage, når det er relevant.

De primære salgskanaler har været Facebook (naturligvis), men også et intensivt SEO-arbejde, der har resulteret i en hidtidig 3-plads på det primære søgeord “facebook annoncering” – lige nede under Facebook selv:

En AdWords-kampagne på samme søgeord er også aktiv og skaber et par salg hver måned.

At skrive og udgive bogen har derudover passet godt med mit daglige virke i Obsidian, hvor bogen medvirker til at profilere mig inden for området.

Med lidt held kan jeg i første kvartal få lov til at bestille de næste 200 bøger.

Næste gang ændrer jeg kun én ting: Jeg får sidetal med i bogen! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *